Hilvarenbeek

Ligging

HilvarenbeekVanwege de gunstige ligging aan een handelsroute kon Hilvarenbeek uitgroeien tot een welvarend en prachtig dorp. Hilvarenbeek ligt heel centraal en nabij de steden Tilburg en Eindhoven. Het kent een verleden van vele ambachten zoals stoelenmakers, leerbewerkers, wagenmakers, hoedemakers, hoefsmeden en klompenmakers. Deze lieden hebben zeker bijgedragen aan de totstandkoming van de welvaart en de prachtige monumentale panden in dit karakteristieke dorp.

Wonen

Het dorp zelf heeft een ruim winkelaanbod en diverse goede en sfeervolle restaurants. Er zijn een aantal basisscholen. Scholen voor Voortgezet onderwijs zijn op relatief korte afstand. Op een warme zomerdag is er geen fijnere plek denkbaar dan aan het fraaie Vrijthof met een goed glas. Maar ook kunt u de rust en stilte opzoeken van de omliggende prachtige natuur. De Oisterwijkse bossen en Vennen of de Loonse en Drunense duinen. Een heuse safari in het eigen Safaripark Beekse Bergen ligt ook binnen handbereik.

Mevrouw de Aankoopmakelaar kan u adviseren over de wijken en locaties in Hilvarenbeek die passen bij uw woonwensen. Welke eisen stelt u aan uw wijk qua bereikbaarheid, het openbaar vervoer, winkels, voorzieningen en scholen.

Neem gerust contact op met Mevrouw de Aankoopmakelaar. Ik ben u graag van dienst.

 

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter