Mevrouw de Aankoopmakelaar Tilburg zoekt naar uw droomhuis!!over de huizenmarkt.

Aankoop, Vught, Berlicum, De huizenmarkt trekt weer aan, maar er staat ook nog een behoorlijk aantal woningen te koop. Sommige aspirant kopers vinden het heel lastig om door de ¨bomen het bos¨ te zien en weten eigenlijk niet goed waar ze moeten beginnen. Er zijn uiteraard ook klanten die een specifieke wens hebben en het lastig vinden de juiste woning hierbij te vinden (of deze woning is net voor hun neus verkocht).

Als aankoopmakelaar gaat Cloudia op zoek naar de juiste woning voor u. Zij zal eerst uitgebreid uw woonwensen in kaart brengen en zo uw perfecte woning zoeken. Als aankoopmakelaar weet zij vaak al dat een woning te koop wordt aangeboden voordat deze op internet staat. U bent andere kopers zo een stap voor.

Mevrouw de Aankoopmakelaar Tilburg zoekt in een vrij uitgebreid gebied zoals Tilburg, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Haaren, Moergestel, Udenhout, Hilvarenbeek, Oirschot, Goirle, maar uiteraard ook in alle andere plaatsen in dit gebied.

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Cloudia Freij. Laat een bericht achter via het contactformulier of bel 06-11 851 239.

 

 

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter