Lees hieronder de referenties over Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam.

Waar andere makelaars wellicht stoppen gaat ze nog 3 stappen verder.

Annemieke heeft mij begeleid bij de aankoop van mijn eerste woning. Haar werkwijze en begeleiding vond ik bijzonder prettig. Ze is professioneel, reageert snel, is flexibel en zeer proactief en deskundig. Waar andere makelaars wellicht stoppen gaat ze nog 3 stappen verder. Ik raad haar zeker aan.

Marieke (www.wieisdebestemakelaar.nl)

Expats

I met Annemieke at the 2015 Expat Fair in Rotterdam. Both my partner and I are foreigners and had never before bought a house in the Netherlands, and my partner doesn’t even understand a whole lot of Dutch. Therefore we decided to hire her for our house hunt. From the first moment Annemieke turned out to be a true expert. Her pricing model is fair and transparent; her fee partly depends on a success basis, which is a comforting first indication, and there is no down payment. Annemieke communicates via phone, e-mail, and WhatsApp, and does so in a very reliable, smooth, and timely way. She helped us determine what we wanted and where we wanted it. She scheduled house visits which she attended together with us, and she taught us what to look for when buying a house in the Netherlands. She managed all conversations and negotiations with the selling parties, the municipal administration for buying off the lease, and the owners’ associations. She recommended a good, reliable, and fair banker for obtaining the mortgage, a reviewer for the appraisal, as well as a notary for the closing. And she is a solid negotiator who got us a considerable discount on the house we chose. Annemieke is a true professional who knows her trade and is reliable and trustworthy. Due to our specific requirements and language restrictions I think we were not the easiest clients, but she showed considerable patience and tenacity, so we never felt alone in the process. She truly was by our side from the first appointment to the closing at the notary office. We can recommend her services unconditionally to everyone who seeks to buy a house in Rotterdam or the surrounding communities, whether you’re a Dutch person or an expat.

Gabi Helfert (www.wieisdebestemakelaar.nl).

Vakkundige begeleiding

Op basis van de goede reviews op deze website heb ik Annemieke Roos ingeschakeld als aankoopmakelaar voor mijn eerste woning. De vakkundige begeleiding van Annemieke heeft ervoor gezorgd dat de zoektocht en aankoop van mijn huis stressvrij zijn verlopen. Ik vond het een groot voordeel dat Annemieke alleen als aankoopmakelaar werkt, waardoor je merkt dat zij onafhankelijk is, en daardoor echt het belang van mij als koper voorop stelt. Ze durft kritisch te kijken, en zorgt ervoor dat je als koper weloverwogen keuze maakt, in plaats van een overhaaste beslissing. Aangezien zij als tussenpersoon de prijsonderhandeling op zich neemt, verdien je de courtage die gerekend wordt al grotendeels terug. De afspraken konden zowel qua tijd als locatie altijd erg flexibel worden ingepland, en wat ik er fijn vond is dat de begeleiding niet ophoudt op het moment dat er getekend is. Ook toen er nog wat kleine punten aan het licht kwamen toen ik eenmaal de sleutels had, heeft Annemieke zich hiervoor sterk gemaakt. Ik heb Annemieke aan mijn collega’s aanbevolen en weet zelf waar ik terecht kan als ik in de toekomst weer een aankoopmakelaar in wil schakelen.

Rob Zwinkels (www.wieisdebestemakelaar.nl)

Doortastend

Annemieke was heel goed bereikbaar en zeer proactief in het meedenken en meezoeken. Ze is ook vindingrijk en doortastend geweest om de onderhandelingen tot een goed einde te brengen.

Tobias Hartemink, juli 2015 (www.wieisdebestemakelaar.nl)

Goede makelaar

Makelaar gaf goede service, o.a. door zelf met mogelijke woningen te komen, afspraken gunstig te plannen, enz. Ook het onderhandelen over de aankoopprijs is me goed bevallen; ze bleef altijd reeël en gaf duidelijk aan of een prijs redelijk was of niet. Kortom een goede makelaar die ik zeker een familie en / of vrienden zou aanbevelen. 

B.J. Haak juni 2015 (www.wieisdebestemakelaar.nl)

Veel tips voor starters

We werden goed geholpen door Annemieke. Zo was op korte termijn bereikbaar en staat altijd voor je klaar. Ze geeft veel tips voor de starters als ons en houdt het hele “plaatje” in de gaten.

Sander en Sanne mei 2015 (www.wieisdebestemakelaar.nl)

Ook tijdens de onderhandelingen was Annemieke voor ons van meerwaarde

Annemieke heeft ons goed geholpen met het inventariseren van onze woonwensen en het vinden van de perfecte woning. Ze was daarbij pro-actief, regelde alle bezichtigingen en hielp ons de juiste afwegingen te maken. Het was heel prettig samenwerken. Ook tijdens de onderhandelingen was Annemieke voor ons van meerwaarde. Ze hield ons goed op de hoogte en heeft vanuit haar deskundigheid een goede aankoopprijs weten uit te onderhandelen.

Jerry en Janine januari 2015 (referentie op www.wieisdebestemakelaar.nl)

Aankoop Nieuwbouwwoning

Ik beoordeel mevrouw de aankoopmakelaar Rotterdam met een 10. Ze kent de markt, is goed op de hoogte van de laatste regelgevingen en staat je met raad en daad bij, ook ‘s avonds als het nodig is. Of het nu gaat om het afsluiten van een hypotheek, zaken regelen met de notaris of waar je op moet letten bij de aanschaf van een keuken, ze heeft altijd een gouden tip. Ze houdt de procedures nauwkeurig in de gaten en trekt aan de bel als er een deadline in zicht komt. Kortom, bij haar is de aankoop van je nieuwe huis in zeer bekwame handen.

Marjo Baayen november 2014 (referentie op www.wieisdebestemakelaar.nl)

Mevrouw de Aankoopmakelaar

Na enig speurwerk op internet komen wij daar “Mevrouw de Aankoopmakelaar” tegen. Alleen de naam al trok ons aan. Vanaf het eerste contact met Annemieke klikte het. Voor ons was het alweer ruim 20 jaar geleden dat we ons eerste huis hadden gekocht en waar let je dan alweer op! Maar we zijn hier op een zeer professionele manier door Annemieke geholpen, ze heeft ons veel werk uit handen genomen.  Over alles was overleg en ze heeft ons meegenomen in alles wat er te doen staat bij de aankoop van een huis. Annemieke doet het op een hele prettige en professionele manier, alles is bespreekbaar en niets is haar teveel! Ze heeft  absoluut oog voor de bouwkundige staat van de woning maar ook voor de juridische aspecten die een rol spelen. Ze heeft voor ons veel geregeld, zoals o.a. het bouwkundig onderzoek en de notaris. Eigenlijk hebben wij ons nergens zorgen om hoeven te maken. Haar inzet heeft ons een zeer goed gevoel gegeven. Wij zijn heel tevreden met de aankoop, maar dit was niet mogelijk geweest zonder de hulp en inzet van “Mevrouw de Aankoopmakelaar”. Annemieke ontzettend bedankt!

Simon & Erna Souissa  augustus 2014 (referentie op www.wieisdebestemakelaar.nl)

Wij waren heel tevreden met de hulp van onze aankoopmakelaar Annemieke Roos.

Toen wij ons huis in Rozenburg kochten, heeft zij ons op een vriendelijke, duidelijke manier met alles geholpen. Ze heeft rekening gehouden met onze wensen en gaf goede adviezen. Er was altijd overleg en alle kosten waren van te voren duidelijk. Uit alles sprak dat zij veel ervaring heeft op dit gebied. We hebben er geen omkijken naar gehad. Ook het bouwkundig rapport heeft zij geregeld. Ze vroeg wel of wij zelf een bureau wisten, maar wij hebben dit geheel aan haar overgelaten. De onderhandelingen over de aankoopprijs heeft ze voortreffelijk gedaan en wij waren blij met de uitkomst. Martin en Els ’t Hooft.

Annemiek heeft ons geholpen met de aankoop van ons huis. Een huis koop je nou eenmaal niet elke dag. Het is fijn met iemand te kunnen overleggen die er verstand van heeft en weet welke stappen je moet maken.

Er zijn zoveel dingen waar je aan moet denken en het is prettig dat er iemand mee gaat die tijdens een bezichtiging het  hoofd koel houd en de juiste vragen weet te stellen. Annemiek is hier heel doeltreffend en als een vis in het water….. Wij waren erg blij met de werkwijze van Annemiek.  Ze is vriendelijk en toegankelijk en heeft ons op een fijne manier geadviseerd over de huizenmarkt, mogelijkheden van het huis en de aankoopprijs.  Waar wij vooral ook een goed  gevoel aan over hebben gehouden, is dat we zelf de regie in handen  hadden. Annemiek adviseert en geeft je inzicht maar laat je respectvol  vrij in het maken van eigen keuzes. Kortom wat ons betreft een aanrader voor iedereen die van plan is een huis te kopen. Leoni en Marcel Bekker.

Erg geruststellend zo’n aankoopmakelaar!

Toen ik er klaar voor was om een huis te kopen bleek ik er eigenlijk niet zoveel van af te weten. Het lukte me op zich prima om een eerste indruk te krijgen en om me al dan niet voor te stellen of ik er mezelf zag wonen, maar om er daarna kritisch naar te kunnen kijken is een stuk moeilijker.

Daarom was ik erg blij met de hulp van Annemieke. Zij wist met haar kennis en ervaring een hoop duidelijk te krijgen en heeft me zelfs behoed voor een aankoop waar ik later spijt van zou krijgen.

Dat zij voor mij het onderhandeling heeft gedaan is me ook erg bevallen. Het is zo’n grote aankoop en er spelen zoveel emoties mee, dat het erg prettig is om dit via Annemieke te doen. Zij heeft al zoveel van die onderhandelingen gedaan dat ze precies weet wat de ruimte en tactieken zijn! Erg goed bevallen!

Erik Agterberg 

Wij zochten een ruime woning in Rockanje of Oostvoorne in het duurdere segment. We vonden het niet vervelend om te gaan verbouwen aan de woning maar het was ons niet duidelijk wat mocht en kon in deze omgeving.

Samen met Annemieke hebben we verschillende woningen bekeken. Ze ging bij alle woningen na wat de mogelijkheden waren. Zij kon ons goed adviseren wat er nog aangebouwd of bijgebouwd mocht worden. Hier blijken veel eisen aan gesteld te zijn, ook in het buitengebied. Uiteindelijk vond zij voor ons een woning in het buitengebied waar in het verleden veel bijgebouwd was en waarvan de staat prima was. Zo lang we constructiefs niets veranderden konden we binnen veel realiseren.  We hebben dankzij haar echt een prima ruimte gevonden waar we nog steeds met heel veel plezier wonen. Echt succesvol aangekocht dus. Familie Van Dijk Allen dus succesvol aangekocht

 

 

 

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter