Rotterdam en omstreken

Rotterdam

Rotterdam is een wereldstad. Deze stad is altijd in beweging. Om Rotterdam heen liggen veel steden. Een stad als Rotterdam biedt veel werkgelegenheid. Aan de zuidkant van Rotterdam liggen de plaatsen Ridderkerk, Barendrecht, Rhoon en Poortugaal.Rotterdam en omstreken

Ridderkerk, Barendrecht, Rhoon en Poortugaal

In Ridderkerk, Barendrecht, Rhoon en Poortugaal is het fijn wonen. De grote stad is zeer nabij en met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Iedere plaats heeft zijn eigen voorzieningen en allen zijn kenmerkend door het groene wonen. Het woningaanbod is hier zeer divers van een monumentale woonboerderij tot een heerlijke eengezinswoning in Carnisselanden.

Spijkenisse, Hellevoetsluis, Bernisse, Brielle, Oostvoorne en Rockanje

Onder Rotterdam ligt het eiland Voorne-Putten. Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle, Bernisse, Oostvoorne en Rockanje zijn plaatsen die op dit eiland liggen. Het eiland heeft een groen karakter en het is hier ’s zomers heerlijk toeven aan het strand of bij één van de meren. Ook op Voorne-Putten is er een ruime keus aan woningtype; de eengezinswoning nabij scholen en andere voorzieningen, een monumentaal pand in de oude vesting van Brielle of een landelijke gelegen villa met paardenstallen.

Rozenburg ZH

Sinds 2010 is Rozenburg ZH een deelgemeente van Rotterdam wat per maart 2014 gebied wordt genoemd. Rozenburg ligt aan de Nieuwe Waterweg en heeft een dorps karakter. Rozenburg heeft veel te bieden. Onlangs is het Calandpark op de Landtong geopend. Jong en oud kan hier heerlijk recreëren.

Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam en omstreken

Mevrouw de Aankoopmakelaar kan u goed helpen met de het zoeken en aankopen van een geschikte woning. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact op via email annemieke@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl, via het contact formulier of bel 06-49287697

Informatie

Informatie over de woonwijken in Rotterdam en omstreken en het woningaanbod in Rotterdam vindt u op www.woneninrotterdam.nl. Hier vindt u tevens een test waar u alvast kunt kijken welke woonwijken bij uw wensen passen.

 

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter