Rotterdam

Wereldstad

Rotterdam is een wereldstad; altijd in beweging, met veel moderne architectuur maar ook met historische gebouwen. Rotterdam heeft meer dan 600.000 inwoners. Deze zijn verdeeld in 170 verschillende nationaliteiten. Het multiculturele karakter van de wereldstad is terug te vinden in  het altijd bruisende straatleven,  het grote aantal internationale eet- en drinkmogelijkheden en het gigantische aantal culturele highlights.

Woningaanbod

Wonen in een wereldstad is fantastisch. Het woningaanbod is zeer uitlopend: van een zeer modern appartement met uitzicht op de Maas en bruggen tot een prachtig monumentaal pand in Delfshaven of een heerlijke gezinswoning in Prinsenland of Nesselande. Rotterdam is verdeeld in 14 deelgemeente. De meest recente is Rozenburg. Rozenburg ligt aan de Nieuwe Waterweg en was tot een paar jaar geleden een zelfstandige gemeente. De kustplaats Hoek van Holland hoort ook bij Rotterdam hoewel deze deelgemeente dichterbij Den Haag ligt. Hoek van Holland is een echte badplaats. Veel toeristen weten ‘De Hoek’ te vinden en genieten van de stranden. Een groot voordeel is dat vanuit Rotterdam het strand per trein te bereiken is.

Vervoer

Het openbaar vervoer in Rotterdam is goed geregeld: trams, bussen en de metro sluiten perfect op elkaar aan. Vervoer over het water is een leuke manier om Rotterdam te verkennen. Daarnaast is vervoer per fiets, auto of taxi ook goed geregeld (bron: www.rotterdam.info).

Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam

Rotterdam - Mevrouw de Aankoopmakelaar RotterdamMevrouw de Aankoopmakelaar helpt u met  een goed advies over de verschillende wijken en welke wijken bij u zullen passen. Uiteraard kijk zij hierbij goed naar de wensen en eisen die u stelt aan de woonwijk (denk aan scholen, winkels op loopafstand, afhankelijk van het openbaar vervoer e.d.). Informatie over de woonwijken en het woningaanbod vindt u op www.woneninrotterdam.nl. Hier vindt u tevens een test waar u alvast kunt kijken welke woonwijken bij uw wensen passen.

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met Annemieke. Dit kan via email annemieke@mevrouwdeaankoopmakelaar.nl of via het contactformulier of bel 06-49287697!

Rotterdam, een wereldstad om in de wonen!!

 

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter