Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam zoekt naar uw droomhuis!!

Gunstige berichten over de huizenmarkt.

De huizenmarkt trekt goed aan. In sommige gebieden van Rotterdam is de markt zelfs al overspannen te noemen. Zo wordt die charmante bovenwoning met authentieke details en het dakterras veelal met een inschrijvingsprocedure verkocht. Onderhandelen is niet altijd mogelijk. Een goed bod neerleggen is dan de enige mogelijkheid. In andere gebieden in en om Rotterdam, is er nog een behoorlijke keuze al merk ik wel steeds vaker dat de pareltjes onder de woningen, weer snel verkocht worden.

Hoe vind je de perfecte woning? Mevrouw de Aankoopmakelaar kan helpen met zoeken.

Als aankoopmakelaar gaan wij op zoek gaan naar de juiste woning voor u. Wij zullen eerst uitgebreid uw woonwensen in kaart brengen en zo uw perfecte woning zoeken. Als aankoopmakelaar weten wij soms al eerder dat een woning te koop komt voordat deze op funda wordt aangeboden. Graag leggen wij u de mogelijkheden uit hoe u een andere koper een stap voor kunt zijn.

Mevrouw de Aankoopmakelaar Rotterdam zoekt in een vrij uitgebreid gebied zoals Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet, Rozenburg, Spijkenisse, Brielle, Hellevoetsluis, Rockanje, Oostvoorne, Heenvliet, Geervliet en Zuidland maar uiteraard ook in andere gebieden rond Rotterdam.

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Annemieke Roos. Laat een bericht achter via de site (contact) of bel 06-49287697.

mevrouw de aankoopmakelaar zoekt uw perfecte woning

 

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter