Mevrouw zelf

Esther van Heteren

 

Esther van Heteren, Den Haag / Wassenaar / Westland, 06-51714495

Mevrouw de Aankoopmakelaar, Esther van Heteren is geen gewone makelaar. Mevrouw de Aankoopmakelaar is een kopers makelaar. Een makelaar die alleen voor de koper optreedt dus voor u. Om ervoor te zorgen dat uw belangen uitstekend worden behartigd heeft Mevrouw de Aankoopmakelaar geen woningen in de verkoop zodat er nooit belangenverstrengeling kan ontstaan.

Mevrouw de Aankoopmakelaar wordt vertegenwoordigt door Esther van Heteren (1971). Zij is haar loopbaan in 1990 begonnen bij Van Heteren Makelaars te Arnhem (inderdaad een familiebedrijf) waar zij van secretaresse de buitendienst is ingerold naast haar vader en 2 ooms. Na 12 jaar met veel plezier te hebben gewerkt in de binnen- en buitendienst werd het tijd om verder te kijken dan het familiebedrijf. Zij is in de jaren daarna werkzaam geweest als makelaar/kantoorleider in Nijmegen, makelaar nieuwbouw in Den Haag, makelaar bestaande bouw in Alphen aan den Rijn en sinds september 2008 gestart met Mevrouw de Aankoopmakelaar.

De liefde bracht deze makelaar naar het mooie Den Haag en na bij een aantal bovengenoemde collega’s te hebben gewerkt vond zij het tijd om voor zichzelf te beginnen en haar kantoor Mevrouw de Aankoopmakelaar op te richten. Niet als het zoveelste makelaarskantoor in de Haagse regio, maar als een sterke, professionele partner voor mensen die een huis willen kopen. Als Mevrouw de Aankoopmakelaar koppelt Esther uitgebreide vakkennis aan een persoonlijke, klantgerichte manier van werken. Voor haar en haar klanten een aanpak die werkt.

 

Patricia Wilkes

 

Patricia Wilkes, Den Haag / Wassenaar / Westland, 06-51938736

Per 1 september 2016 is er een tweede Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag, namelijk Patricia Wilkes (1969). ‘Ik ben geboren in Schiedam en opgegroeid in Rotterdam, maar door de liefde gedreven, in Den Haag beland. Sinds 2005 ben ik werkzaam in de makelaardij en dan m.n. regio Haaglanden.

Na een intensieve carriere als danseres en docente in de professionele danswereld, was het na 25 jaar tijd voor een nieuwe uitdaging: de makelaardij.

Waarom de makelaardij? Als kind liep ik achter mijn opa aan die bouwkundig ingenieur was. Vroeg zijn oren van zijn hoofd over allerlei bouwkundige zaken, ben ook altijd geinteresseerd geweest in hoe huizen gebouwd en of deze wel goed onderhouden werden. In 2004 nam ik het besluit om een opleiding tot makelaar te volgen. Met veel plezier heb ik 10 jaar bij een Rijswijks makelaarskantoor gewerkt. Daar heb ik mij bezig gehouden met aankoop, verkoop, aanhuur, verhuur, bestaande bouw en nieuwbouw. Na 10 jaar vond ik tijd om mij te gaan specialiseren als aankoopmakelaar.

Mevrouw de aankoopmakelaar heeft als gespecialiseerde aankoopmakelaar geen belangenverstrengeling, waardoor ik mij geheel op u als koper kan richten.

Onze uitdaging: samen UW droomwoning vinden!’

 

Jeannet Kleine Staarman

 

Jeannet Kleine Staarman, Den Haag / Wassenaar / Westland, 070-4158447

Per 1 mei 2017 is er een derde Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag, namelijk Jeannet Kleine Staarman (1967). ‘Ik ben opgegroeid in de stad Groningen en ben op m’n 18e naar Den Haag gekomen i.v.m. mijn studie.

Na jaren gewerkt te hebben als KLM stewardess en in diverse sales functies heb ik na een reorganisatie bij mijn toenmalige werkgever, ANWB, uiteindelijk besloten mijn passie te volgen en dat was voor mij een baan in de dynamische wereld van het vastgoed.

Sinds 2011 ben ik werkzaam in de verhuurmakelaardij, eerst in loondienst en vervolgens als zelfstandig ondernemer. Op een gegeven moment kreeg ik steeds meer de vraag van huurders of ik ook aankoopbegeleiding deed waarop ik dacht, dat lijkt mij zeker erg leuk om te doen! Zo kwam ik via een huurder die wilde kopen op het juiste moment in contact met Esther van Heteren en daaruit voortgekomen is dat ik nu tevens als Aankoopmakelaar aan de slag ben.

Het zoeken naar de meest geschikte woning voor mijn klanten is iets wat ik met veel passie doe; zowel in de verhuur als in de aankoop. Niets geeft meer voldoening dan er voor zorgen dat je de passende match maakt!’

 

 

Jessica Pirthising-Phaf

 

Jessica Pirthising-Phaf, binnendienstmedewerker

Sinds april 2016 ben ik werkzaam als binnendienstmedewerkster bij Mevrouw de Aankoopmakelaar.

Na mijn opleiding als Management Assistent heb ik via detachering bij allerlei soorten bedrijven gewerkt. Hierdoor heb ik mezelf kunnen ontwikkelen en heb ik de mogelijkheid gehad om te kijken welke branche mij ligt en wat ik leuk vind. Zo kwam ik uiteindelijk in 2016 bij Mevrouw de Aankoopmakelaar terecht, waar ik helemaal op mijn plekje ben.

Samen met mijn collega runnen wij de binnendienst en zorgen wij dat alle zaken rondom het aankopen van een woning op rolletjes verloopt. Hierbij zorgen wij onder andere dat de afspraken voor bezichtigingen ingepland worden en de stukken van de betreffende woningen compleet zijn. Verder beantwoorden wij vragen die wij binnen krijgen omtrent het aankopen van een woning en plannen wij transporten en inspecties in.

Elke dag is het weer een nieuwe uitdaging om alles geregeld te krijgen, maar samen vormen wij een perfect team!

 

Annemarie Winkel

 

Annemarie Winkel, binnendienstmedewerker

Na mijn opleiding Officemanagement aan Hogeschool Schoevers ben ik sinds oktober 2016 als binnendienstmedewerkster werkzaam bij Mevrouw de Aankoopmakelaar.

Op kantoor bied ik, samen met mijn collega, ondersteuning aan de makelaars en plan ik onder andere afspraken in. Daarnaast verzorg ik de correspondentie en houd ik de website en Facebookpagina up to date.

Omdat ik betrokken ben van begin tot eind is geen dag hetzelfde en maakt dit mijn werk leuk en interessant !

 

 

 

 

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter