WAARMEE KAN MEVROUW DE AANKOOPMAKELAAR U VAN DIENST ZIJN?

aankoop

Als u ons inschakelt voor de aankoop van uw woning, dan is dit full service.

Lees verder

mevrouw-zoekt

Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Bosch zoekt naar uw droomhuis!

Lees verder

hypotheek

Wat verandert er vanaf 1 januari 2018 in de regelgeving omtrent hypotheken?

Lees verder

notaris

De koopakte kan naar de notaris waar u eigenaar zult worden van de  woning.

Lees verder

Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Bosch

 


 

Mevrouw de Aankoopmakelaar bij Alles over Wonen op SBS6

Uw aankoopmakelaar voor woningen in ’s-Hertogenbosch en omstreken.

Een goed gevoel

Het kopen van een woning is een bijzondere gebeurtenis. U doet dit niet iedere dag. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden, maar het belangrijkste is het gevoel dat u bij een woning heeft. Het is goed om naar dit gevoel te luisteren! Bij sommige woningen weet u als u de straat inrijdt of de gang inloopt al dat dit niet het huis is wat u zoekt. Dat gevoel zal zelden omslaan. Het wordt moeilijker als het gevoel juist heel goed is. Dan moet u ook aan andere belangrijke zaken gaan denken. U wilt niets over het hoofd zien. Hiervoor schakelt u ons in, want… liefde maakt blind!

Objectieve kijk

Als Mevrouw de Aankoopmakelaar kijk ik objectief naar het huis. Zo zal ik de woning uitgebreid bezichtigen en hierbij onder meer kijken naar de bouwtechnische staat van de woning. Ook stel ik als aankoopmakelaar vragen als: zijn alle vergunningen aanwezig, zijn er belemmerende factoren in de omgeving, hoe staat het met een eventuele Vereniging van Eigenaren, zijn er bijzonderheden in het bestemmingsplan en, niet onbelangrijk, is de prijs realistisch? Daarnaast kijk ik goed naar de wensen van de kopers, voor nu en voor de toekomst.

Alléén aankopen

Als Mevrouw de Aankoopmakelaar houd ik me alleen bezig met de aankoopbegeleiding Op deze manier zijn er geen tegenstrijdige belangen. Door deze onafhankelijkheid kan ik professioneel onderhandelen met als resultaat: de beste aankoopprijs voor u! Uw makelaar voor het kopen van een huis!

 

Nieuwsbrief

Schrijf in

De beste makelaar

Wie is de beste Makelaar

Op TV!

Alles over wonen

Succesvol aangekocht

Maaike Topper

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter