Mevrouw zelf

Monique Verhoef ( 1973)

Mevrouw de Aankoopmakelaar AmsterdamMet veel enthousiasme begeleid ik kopers bij de aankoop van hun nieuwe woning. Na bij verschillende kantoren te hebben gewerkt, besloot ik me eind 2013 te specialiseren als zelfstandig aankoopmakelaar. Niet als een willekeurig traditioneel makelaarskantoor in Amsterdam, maar onder de vlag van Mevrouw de Aankoopmakelaar: een sterke, professionele partner, die exclusief werkt voor mensen die een huis willen kopen.

Begeleiding bij het kopen van een huis

Mijn doel is u te helpen met het gehele aankoopproces: dat kan vanaf de selectie van woningen die bij u passen, de bezichtigingen, het bieden en onderhandelen, maar ook het doornemen van alle juridische stukken. Ik werk dagelijks met deze zaken en dat geeft u de zekerheid dat u zonder zorgen een huis
koopt tegen de juiste prijs.

Ideale woning

Mijn missie is kopers op een correcte maar vooral betrokken manier te begeleiden met alle vraagstukken rondom het aankoopproces. Hiermee wil ik alle onduidelijkheden en stress bij u als koper wegnemen. U hoeft zich eigenlijk alleen maar bezig te houden met de vraag “Is dit mijn ideale woning?”; ik zorg ervoor dat de rest niet over het hoofd wordt gezien en dat alles goed geregeld is.

Mijn onderscheidend vermogen en professionaliteit uiten zich in de betrokken, concrete en eerlijke wijze waarop ik met mijn cliënten omga. Daarnaast ben ik praktisch, no-nonsense en denk ik graag met u mee.

Persoonlijk

Ik woon zelf in Amsterdam samen met mijn man en onze tweeling van 8 jaar. Verder houd ik van de Italiaanse keuken, reizen, zeilen, yoga, naar de film of theater gaan en lezen. Mijn motto: “Een gedeelde uitdaging, zorgt voor dubbel plezier!”

 

Brigitte Kok – Dam

fullsizerenderNa ooit begonnen te zijn in de jachtmakelaardij (makelaardij in pleziervaartuigen), kwam ik door een verhuizing naar hartje centrum Amsterdam, de Nieuwezijds Voorburgwal, terecht in de Makelaardij onroerend goed.

Beëdigd makelaar

Ik hield me vooral bezig met de aankoop van appartementen en panden in Amsterdam, ontzettend leuk om na een  zoektocht voor klanten een huis aan te kunnen kopen en, heel belangrijk, dit proces goed te laten verlopen. In het jaar 2000 ben ik door de rechtbank beëdigd als makelaar, toen was de titel makelaar nog beschermd. Ik heb nadien nog een aantal jaren bij een kantoor in Amstelveen en in Amsterdam als makelaar gewerkt.

Specialisatie

Omdat ik de begeleiding bij aankoop altijd al het allerleukste onderdeel heb gevonden van de makelaardij, vind het geweldig om nu deel uit te kunnen maken van de formule van Mevrouw de Aankoopmakelaar. Ik hoop ook veel klanten tevreden en blij te kunnen maken met het kopen van hun huis.

Persoonlijk

Ik woon samen met mijn man, twee dochters en een hond nu niet meer hartje Amsterdam maar dichtbij de Westeinderplassen in Kudelstaart.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter